25 mars, 2011

Wunderlist - läcker todo

För den som sitter mycket framför datorn så är i många fall en app för att-göra-saker viktigt. Jag är professor, i den mån man kan vara det enbart genom att uppfylla kravet tankspridd. För mig är det ett måste. Jag har hunnit avverka flera olika tjänster och appar. Nu har jag hittat en riktig godbit. Även om den saknar somliga bitar så är Wunderlist så behagligt och vackert att jag överser med svagheterna tills vidare.

För den som är så där sjukt uppkopplad, som alltfler av oss är så är det viktigt att en tjänst finns med specialversion för olika plattformar. Wunderlist finns för webben, Win, Mac, Android, iPhone och iPad. Det är i sanning imponerande med fem snygga klientversioner för ett nystartat gratisalternativ.

Wunderlist är tänkt som den enklaste varianten av todo. Det är inte möjligt att tagga eller nästla uppgifterna, men däremot skapa och dela listor. Är man ett riktigt GTD-freak så får man nog leta vidare.

Andra tjänster som jag har provat:

wunderlist

1. Om Otrevlig

Det är otrevligt att missa kunder på grund av en hemsida som inte förmår att lyfta fram dina produkter och tjänster. Har obönhörligen effekt på sista raden.

2. Om Trevlig

Sedan 2010 skapar och uppdaterar jag hemsidor för allt från småföretag till storföretag. Ibland kan det räcka med att strukturera om för att få fart.

3. Trevligt samtal

Låt oss börja med ett samtal om vad som skulle kunna vara möjligt att åstadkomma. Flexibla lösningar baserade på dina behov och din budget.

4. Kontakta Trevlig

Wow, du har läst ända till denna ruta! Välkommen att höra av dig så pratar vi vidare.
KONTAKTA MIG
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram