8 mars, 2010

Webbyrå med framtidsplaner

Ok, detta är inte bara mitt första blogginlägg här det är dessutom första dagen jag skriver om mina framtidsplaner för Trevlig webbpublicering. Det har på 1,5 år gått från att vara en liten hobby till att vara min framtida inkomstkälla (gulp). Entreprenörlivet känns utmanande, spännande, lite läskigt, men inte minst befriande. Äntligen bestämmer jag själv!

Har senaste tiden funderat lite på hur jag skall organisera min tid för att vara effektiv gentemot kunder och i förhållande till den oundkommliga adminsitrationen av det hela. Har tittat på några projektstödssystem för Joomla: Projectfork, Teamlog. Plus några till. Jag tror jag har fastnat för Teamlog. Enkel hantering av Projekt, och smart tidsrapportering i frontend.

1. Om Otrevlig

Det är otrevligt att missa kunder på grund av en hemsida som inte förmår att lyfta fram dina produkter och tjänster. Har obönhörligen effekt på sista raden.

2. Om Trevlig

Sedan 2010 skapar och uppdaterar jag hemsidor för allt från småföretag till storföretag. Ibland kan det räcka med att strukturera om för att få fart.

3. Trevligt samtal

Låt oss börja med ett samtal om vad som skulle kunna vara möjligt att åstadkomma. Flexibla lösningar baserade på dina behov och din budget.

4. Kontakta Trevlig

Wow, du har läst ända till denna ruta! Välkommen att höra av dig så pratar vi vidare.
KONTAKTA MIG
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram