5 april, 2010

Teleikoner

Att illustrera små korta rader med information. Att visa att något litet är betydelsefullt görs ofta enklast med hjälp av en välvald ikon. Ibland är det lätt att plocka in en ikon för att den är snygg, men det är en tveksam manöver. Ikonen skall framförallt säga samma sak som texten, eller göra texten överflödig.

För alla dessa små rutor med kontaktuppgifter har jag hittat ett snyggt set med gratis ikoner.

[button type=download link=http://w1.trevlig.se/wp-content/uploads/2010/07/comfi-telecom-icons.zip]ComFi Telecom Icons[/button]

1. Om Otrevlig

Det är otrevligt att missa kunder på grund av en hemsida som inte förmår att lyfta fram dina produkter och tjänster. Har obönhörligen effekt på sista raden.

2. Om Trevlig

Sedan 2010 skapar och uppdaterar jag hemsidor för allt från småföretag till storföretag. Ibland kan det räcka med att strukturera om för att få fart.

3. Trevligt samtal

Låt oss börja med ett samtal om vad som skulle kunna vara möjligt att åstadkomma. Flexibla lösningar baserade på dina behov och din budget.

4. Kontakta Trevlig

Wow, du har läst ända till denna ruta! Välkommen att höra av dig så pratar vi vidare.
KONTAKTA MIG
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram