21 augusti, 2010

Somliga saker är gratis

BiljettHar man tråkigt så finns det (åtminstone) ett bra tidsfördriv. Det är att leta penslar. Det finns hur många gratispenslar, eller brushes, som helst. Bilden till höger är synnerligen enkel, endast två olika penslar med två olika färger. Den lite mer udda "biljett" penseln finns på den utmärkta siten : www.brusheezy.com.

Och samlingen med biljetter finns här: Tickets and Labels.

Måste man Photoshop för att kunna använda photoshoppenslar? Svar nej. Det går utmärkt att använda gratisprogrammet Gimp, som finns för Windows, Linux och Mac.

En liten YouTube-video som beskriver hur man lägger till brushes i Gimp.

1. Om Otrevlig

Det är otrevligt att missa kunder på grund av en hemsida som inte förmår att lyfta fram dina produkter och tjänster. Har obönhörligen effekt på sista raden.

2. Om Trevlig

Sedan 2010 skapar och uppdaterar jag hemsidor för allt från småföretag till storföretag. Ibland kan det räcka med att strukturera om för att få fart.

3. Trevligt samtal

Låt oss börja med ett samtal om vad som skulle kunna vara möjligt att åstadkomma. Flexibla lösningar baserade på dina behov och din budget.

4. Kontakta Trevlig

Wow, du har läst ända till denna ruta! Välkommen att höra av dig så pratar vi vidare.
KONTAKTA MIG
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram