22 april, 2010

Samarbete med Mediaanalys

Sitter på pendeln på väg hem, där väntar ett kontrakt på att bli underskrivet och ivägskickat. Jag har fått förmånen att inleda ett samarbete med Mediaanalys.

Mediaanalys är ett av nordens största SEO-företag. Det är en hel djungel (hehe notera likheten med designen) det där med SEO (Search Engine Optimization).

Det är ju nästan så att man får lite dåligt samvete för alla tomma alt="" man har lämnat efter sig, både denna hemsida och på andra. Det skall bli bättring. Site-map är ivägskickad till Google, SEF-länkarna fixade, några döda länkar borttagna plus lite annat. Man vill ju inte skämmas alltför mycket inför sina nya vänner 🙂

En mer utförlig informationssida är att vänta inom kort.

1. Om Otrevlig

Det är otrevligt att missa kunder på grund av en hemsida som inte förmår att lyfta fram dina produkter och tjänster. Har obönhörligen effekt på sista raden.

2. Om Trevlig

Sedan 2010 skapar och uppdaterar jag hemsidor för allt från småföretag till storföretag. Ibland kan det räcka med att strukturera om för att få fart.

3. Trevligt samtal

Låt oss börja med ett samtal om vad som skulle kunna vara möjligt att åstadkomma. Flexibla lösningar baserade på dina behov och din budget.

4. Kontakta Trevlig

Wow, du har läst ända till denna ruta! Välkommen att höra av dig så pratar vi vidare.
KONTAKTA MIG
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram