Ny hemsida

Fyra fundamentala fakta

1. Syfte

Börja här och fundera på vad hemsidan har för syfte, resten blir enklare då.

2. Funktion

Vad behövs för funktioner och system för att uppfylla syftet med hemsidan?

3. Utseende

Utseendet hjälper besökarna att fokusera på det viktiga på hemsidan.

4. Långsiktig plan

Hur skall hemsidan underhållas och utecklas under de kommande åren?

KORT BESKRIVNING

Hur det går till i kontakten
med Trevlig webbpublicering?

Processen för en ny hemsida ser ungefär ut enligt nedanstående. Beroende på de krav ni har så kan det bli fler eller färre steg.

Kunden kontaktar Trevlig webbpublicering

Steg 1
Uppdragsgivaren kontaktar Trevlig webbpublicering och framför sina önskemål. Vi för ett samtal om vilka möjligheter som finns och vad som kan vara lämpligt för just ert företag. Vi bestämmer en ungefärlig tidsplan för projektets genomförande.

En trevlig offert

Steg 2
Du får en skriftlig offert där arbetet specificeras så att vi vet att vi har en överenskommelse på papper. Mindre jobb kan komma att debiteras per timme.

Leverans av material och start av projekt

Steg 3
Uppdragsgivaren levererar material till hemsidan och Trevlig webbpublicering gör ett första utkast. Utifrån uppdragsgivarens synpunkter på utkastet färdigställs hemsidan.

Överlämning av hemsidan till kunden

Steg 4
Om det finns intresse kan serviceavtal skrivas som kan inkludera allt från installation av säkerhetsuppdateringar till avtal som innebär att Trevlig webbpublicering går in som extern webbredaktör.

Fortsatt kontakt och hjälp

23 June 2016
Wonder bed elinor family secure met. It want gave west into high no in. Depend repair met before man admire see and. An he observe be it covered delight hastily message. Margaret no ladyship endeavor ye to settling.

1. Om Otrevlig

Det är otrevligt att missa kunder på grund av en hemsida som inte förmår att lyfta fram dina produkter och tjänster. Har obönhörligen effekt på sista raden.

2. Om Trevlig

Sedan 2010 skapar och uppdaterar jag hemsidor för allt från småföretag till storföretag. Ibland kan det räcka med att strukturera om för att få fart.

3. Trevligt samtal

Låt oss börja med ett samtal om vad som skulle kunna vara möjligt att åstadkomma. Flexibla lösningar baserade på dina behov och din budget.

4. Kontakta Trevlig

Wow, du har läst ända till denna ruta! Välkommen att höra av dig så pratar vi vidare
KONTAKTA MIG
[email protected]
refreshcogscommentsgroupmagiccompasspaperclipfile-addgift linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram