De flesta svenska små och medelstora företag i Sverige har sina företagshemsidor hos vanliga svenska webbhotell. Binero, Loopia, Surftown och Space2u är kanske de vanligaste och de har sina olika för- och nackdelar. Men det finns alternativ som spelar i en annan division. Dedikerad wordpresshosting…

Att själv ansvara för en virtuell eller dedikerad server är inte helt enkelt. Man måste hålla koll på uppdateringar av själva servern och se till att säkerhetsinställningarna är de optimala. För egen del så har jag sedan en tid tillbaka testat Pressidium.com. De gör inget annat än att ta hand om om wordpressinstallationer. Och de gör det med den äran. Cachning och säkerhet samt uppdateringar av själva WordPress slipper administratören att ta hand om. Prestandan är överraskande bra. Efter att ha flyttat min sajt till Pressidium så testade jag på sajtkollen.se för att se hur de bedömde trevlig.se. Resultatet var 100.

Är du intresserad av att få hjälp att flytta din sajt till Pressidium är du välkommen att höra av dig.

logo-pressidium

Pressidium är inte den största spelaren i nischen premium wordpresshosting, det finns gott om alternativ, men efter att ha gjort jämförelser så är jag i nuläget väldigt nöjd med Pressidium.