14 april, 2016

Premiumhosting för WordPress?

De flesta svenska små och medelstora företag i Sverige har sina företagshemsidor hos vanliga svenska webbhotell. Binero, Loopia, Surftown och Space2u är kanske de vanligaste och de har sina olika för- och nackdelar. Men det finns alternativ som spelar i en annan division. Dedikerad wordpresshosting...

Att själv ansvara för en virtuell eller dedikerad server är inte helt enkelt. Man måste hålla koll på uppdateringar av själva servern och se till att säkerhetsinställningarna är de optimala. För egen del så har jag sedan en tid tillbaka testat Pressidium.com. De gör inget annat än att ta hand om om wordpressinstallationer. Och de gör det med den äran. Cachning och säkerhet samt uppdateringar av själva WordPress slipper administratören att ta hand om. Prestandan är överraskande bra. Efter att ha flyttat min sajt till Pressidium så testade jag på sajtkollen.se för att se hur de bedömde trevlig.se. Resultatet var 100.

Är du intresserad av att få hjälp att flytta din sajt till Pressidium är du välkommen att höra av dig.

logo-pressidium

Pressidium är inte den största spelaren i nischen premium wordpresshosting, det finns gott om alternativ, men efter att ha gjort jämförelser så är jag i nuläget väldigt nöjd med Pressidium.

1. Om Otrevlig

Det är otrevligt att missa kunder på grund av en hemsida som inte förmår att lyfta fram dina produkter och tjänster. Har obönhörligen effekt på sista raden.

2. Om Trevlig

Sedan 2010 skapar och uppdaterar jag hemsidor för allt från småföretag till storföretag. Ibland kan det räcka med att strukturera om för att få fart.

3. Trevligt samtal

Låt oss börja med ett samtal om vad som skulle kunna vara möjligt att åstadkomma. Flexibla lösningar baserade på dina behov och din budget.

4. Kontakta Trevlig

Wow, du har läst ända till denna ruta! Välkommen att höra av dig så pratar vi vidare.
KONTAKTA MIG
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram