2 september, 2020

Pi, kanske nästa Bitcoin

Kryptovalutorna har vänt upp och ner på verkligheten det senaste deceniet. Från att valuta var något som stater kontrollerar, så finns det nu en mängd andra valutor som är verkligt värdefulla, men som inte kontrolleras av någon stat.

Knappast någon hade väl trott att en Bitcoin skulle vara värd ca 100 000 kr för tio år sedan.

Pi (π) är en ny valuta, som är i startfasen. Fortfarande är det saker som är oklart, men sättet som valutan "utvinns" är genom "mining", fast på ett helt annat sätt.

Alla som blir medlemmar i nätverket utvinner Pi genom sina mobiltelefoner, genom att en gång om dagen gå in i appen och trycka på en knapp.

Kom igång

Det är stor sannolikhet att Pi kommer vara värt något i framtiden, om det är mycket eller lite, är svårt att säga. Vill du vara med så ladda ner appen (Pi Network) till din telefon. För att kunna registrera dig måste du vara inbjuden av någon. Använd min användare som referens: JaelSpike

Android
iOS

Vill du veta mer?

Pi Networks hemsida finns svar på en rad frågor relaterade till valutan. Om du tänker att detta inte är seriöst, så kan det vara värt att ta en titt på sidan.

1. Om Otrevlig

Det är otrevligt att missa kunder på grund av en hemsida som inte förmår att lyfta fram dina produkter och tjänster. Har obönhörligen effekt på sista raden.

2. Om Trevlig

Sedan 2010 skapar och uppdaterar jag hemsidor för allt från småföretag till storföretag. Ibland kan det räcka med att strukturera om för att få fart.

3. Trevligt samtal

Låt oss börja med ett samtal om vad som skulle kunna vara möjligt att åstadkomma. Flexibla lösningar baserade på dina behov och din budget.

4. Kontakta Trevlig

Wow, du har läst ända till denna ruta! Välkommen att höra av dig så pratar vi vidare.
KONTAKTA MIG
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram