14 mars, 2012

Page Rank

Min startsida har under flera år haft en Page Rank på 4. Page Rank är baserat på antalet länkar till hemsidan och vilken Page rank de sidorna i sin tur har.

Efter att ha arbetat lite med att öka inlänkarna från kvalitetssidor så har min Page Rank nu stigit till 5. Otvivelaktigt trevligt, men frågan är ju om det är viktigt med Page Rank?

Ja det är viktigt, därför att PageRank är en del av Googles algoritm som avgör var din blogg eller hemsida kommer att visas i resultat för sökmotorn. Högre PageRank på sidor, särskilt för konkurrenskraftiga sökord, kommer ofta att listas högre, men hög PageRank är bara en av omkring hundra bidragande faktorer i Googles algoritm. PageRank bör inte anses vara den viktigaste faktorn för sökmotorranking. Högklassigt innehåll och relevanta länkar är av yttersta vikt, men PageRank är förvisso en viktig faktor att beakta.

Här är en realtidsuppdatering av startsidans Page Rank:

Free Page Rank Tool

1. Om Otrevlig

Det är otrevligt att missa kunder på grund av en hemsida som inte förmår att lyfta fram dina produkter och tjänster. Har obönhörligen effekt på sista raden.

2. Om Trevlig

Sedan 2010 skapar och uppdaterar jag hemsidor för allt från småföretag till storföretag. Ibland kan det räcka med att strukturera om för att få fart.

3. Trevligt samtal

Låt oss börja med ett samtal om vad som skulle kunna vara möjligt att åstadkomma. Flexibla lösningar baserade på dina behov och din budget.

4. Kontakta Trevlig

Wow, du har läst ända till denna ruta! Välkommen att höra av dig så pratar vi vidare.
KONTAKTA MIG
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram