15 juni, 2010

Ny site lanserad idag

Efter en hel del arbete så har www.eoc.se publicerat sin nya site. I en tuff bransch är det inte lätt att profilera sig på ett smart sätt. Engvall & Claesson AB har den enda färgfabriken som finns i Stockholm. Konkurerar med stora drakar som Alcro, Becker och Norsjö.

Engvall & Claessons konkurrensfördel ligger bl.a. i att det är förstahandsvalet vid många prestigeobjekt som Riddarhuset, Koppartälten, Grimeton radiostation och Saltsjöbadens kallbadhus. Sidan har en ganska tydlig inriktning mot att lyfta fram en del av dessa referensobjekt.

1. Om Otrevlig

Det är otrevligt att missa kunder på grund av en hemsida som inte förmår att lyfta fram dina produkter och tjänster. Har obönhörligen effekt på sista raden.

2. Om Trevlig

Sedan 2010 skapar och uppdaterar jag hemsidor för allt från småföretag till storföretag. Ibland kan det räcka med att strukturera om för att få fart.

3. Trevligt samtal

Låt oss börja med ett samtal om vad som skulle kunna vara möjligt att åstadkomma. Flexibla lösningar baserade på dina behov och din budget.

4. Kontakta Trevlig

Wow, du har läst ända till denna ruta! Välkommen att höra av dig så pratar vi vidare.
KONTAKTA MIG
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram