6 oktober, 2010

Ny samarbetspartner - Weekend AB

WeekendUnder ett och ett halvt år har jag haft kontakt med webbpublicerings- och webbredaktörsföretaget Weekend AB. För ett par veckor sedan resulterade det i ett uppdrag som innebär att jag för JG Communications räkning uppdaterar sidor på Ericssons intranät och deras hemsida.

I valrörelsen talades det mycket om alla svårigheter småföretagare ställs inför, och viss betalar vi apmycket i skatt, och det är inte så kul med bokföring och inte så enkelt att veta vilka försäkringar man måste ha. Men att få lov att själv bestämma över sin tid, att själv avgöra om man vill åta sig ett uppdrag eller inte, det är kanon. Faller det sig dessutom så att man kan göra företag av sin hobby, så är det ju inget att tveka inför.

Jag gillar bra hemsidor, jag gillar att arbeta med dem, men det är ju bara att konstatera att det inte är via min hemsida jag får mina jobb. Några få undantag dock. Ekomarine, som säljer miljötrygg båtbottenfärg, kom i kontakt med mig via hemsidan, och det har gett ett flerårigt samarbete som jag trivs med.

Som ensamföretagare är det ovärderligt att ha bra samarbetspartners. Mest är jag två personer tack skyldig för att jag över huvud taget kom igång med företagande, Jonas Gustafsson och Arne Elander (Elit webbhotell).

Nu sitter jag på tåget efter tre intensiva dagar i Stockholm, och med tanke på att helgen närmar sig så säger jag: Trevlig Weekend!

1. Om Otrevlig

Det är otrevligt att missa kunder på grund av en hemsida som inte förmår att lyfta fram dina produkter och tjänster. Har obönhörligen effekt på sista raden.

2. Om Trevlig

Sedan 2010 skapar och uppdaterar jag hemsidor för allt från småföretag till storföretag. Ibland kan det räcka med att strukturera om för att få fart.

3. Trevligt samtal

Låt oss börja med ett samtal om vad som skulle kunna vara möjligt att åstadkomma. Flexibla lösningar baserade på dina behov och din budget.

4. Kontakta Trevlig

Wow, du har läst ända till denna ruta! Välkommen att höra av dig så pratar vi vidare.
KONTAKTA MIG
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram