oktober 24, 2011

Ny hemsida

samres.seEn av de senaste hemsidorna som lämnat produktionslokalen här på Trevlig webbpublicering.

Hemsidan är byggd på Joomla.

Joomla såg ett tag ut att gå en mörk framtid till mötes. Utvecklingen gick långsamt och bristerna som användarna påpekade var allvarliga. Men så hände det något som fick projektet att ta verklig fart och nu är Joomla återigen i nivå med Drupal, åtminstone är det min uppfattning. Men Joomla har den stora fördelen att det inte kräver samma omfattande anpassning innan det blir användbart, som Drupal. Detta gör Joomla till ett bra val för mindre och mellanstora företag som inte har lust att 100 000+ i utveckling av ny hemsida.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1. Om Otrevlig

Det är otrevligt att missa kunder på grund av en hemsida som inte förmår att lyfta fram dina produkter och tjänster. Har obönhörligen effekt på sista raden.

2. Om Trevlig

Sedan 2010 skapar och uppdaterar jag hemsidor för allt från småföretag till storföretag. Ibland kan det räcka med att strukturera om för att få fart.

3. Trevligt samtal

Låt oss börja med ett samtal om vad som skulle kunna vara möjligt att åstadkomma. Flexibla lösningar baserade på dina behov och din budget.

4. Kontakta Trevlig

Wow, du har läst ända till denna ruta! Välkommen att höra av dig så pratar vi vidare.
KONTAKTA MIG
[email protected]
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram