27 augusti, 2013

Ny hemsida för Lind Andersson AB

Lind AnderssonJag har under de senaste månaderna haft nöjet att göra en ny hemsida för göteborgsföretaget Lind Andersson AB. Företaget säljer tjänster inom internrevision, och ekonomistöd.

Som alltid kan jag i efterhand konstatera att projekt där kunden verkligen är intresserad av en bra hemsida och lyhörd för vad som fungerar på webben - är de roligaste projekten.

Ett extra plus under byggandet var att veta att jag skall fortsätta att förvalta den och se till att den är attraktiv, informativ och funktionell under de kommande åren.

Besök siten

Är du intresserad av att se fler siter som jag gjort?

1. Om Otrevlig

Det är otrevligt att missa kunder på grund av en hemsida som inte förmår att lyfta fram dina produkter och tjänster. Har obönhörligen effekt på sista raden.

2. Om Trevlig

Sedan 2010 skapar och uppdaterar jag hemsidor för allt från småföretag till storföretag. Ibland kan det räcka med att strukturera om för att få fart.

3. Trevligt samtal

Låt oss börja med ett samtal om vad som skulle kunna vara möjligt att åstadkomma. Flexibla lösningar baserade på dina behov och din budget.

4. Kontakta Trevlig

Wow, du har läst ända till denna ruta! Välkommen att höra av dig så pratar vi vidare.
KONTAKTA MIG
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram