24 augusti, 2010

När du vill verka smart

wappalyzer logo

Att berätta för folk vad de använder för hemsidessystem eller vilket statistikverktyg de har installerat är kul. Antingen måste man veta vad man snackar om, titta på källkoden etc. eller så fuskar man. Det gillar jag.

WappalyzerWappalyzer är ett litet tillägg till Mozilla Firefox. Det är gratis och det berättar exempelvis vilken plattform som används. För min sida visas tre ikoner, som du ser till höger. WordPress, Google Analytics och jQuery.

Ladda ner Wappalyzer från Mozillas sida för tillägg.

1. Om Otrevlig

Det är otrevligt att missa kunder på grund av en hemsida som inte förmår att lyfta fram dina produkter och tjänster. Har obönhörligen effekt på sista raden.

2. Om Trevlig

Sedan 2010 skapar och uppdaterar jag hemsidor för allt från småföretag till storföretag. Ibland kan det räcka med att strukturera om för att få fart.

3. Trevligt samtal

Låt oss börja med ett samtal om vad som skulle kunna vara möjligt att åstadkomma. Flexibla lösningar baserade på dina behov och din budget.

4. Kontakta Trevlig

Wow, du har läst ända till denna ruta! Välkommen att höra av dig så pratar vi vidare.
KONTAKTA MIG
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram