10 februari, 2014

Köp en reservoarpenna

Jag sitter nästan varje dag många timmar framför datorn. Det är ju aningen svårt att bygga webbplatser utan att göra det. Men alla grymma verktyg på webben till trots, det är ändå skönt att ta blicken från skärmen och händerna från tangentbord och mus och skriva sina listor och anteckningar med en riktig penna på riktigt papper.

När jag skriver "riktig penna" så menar jag reservoarpenna. Kontrasten blir stor från att ha skrivit på tangentbordet till att omsorgsfullt rengöra och fylla en reservoarpenna och sedan se bläcket flyta ut vackert på pappret. Jag önskar förstås att jag hade haft en vackrare handstil med med träning så kanske det kan bli något bättre...

Pennan på bild köpte jag på en aktion på Tradera. Det är en Brause-füller. Bläcket sugs upp med hjälp av en pistong. Där finns många intressanta auktioner. För alla tillbehör och nya reservoarpennor så har jag hittat tre sajter som jag kan rekommendera. Jag har handlat från två av dem.

1. Om Otrevlig

Det är otrevligt att missa kunder på grund av en hemsida som inte förmår att lyfta fram dina produkter och tjänster. Har obönhörligen effekt på sista raden.

2. Om Trevlig

Sedan 2010 skapar och uppdaterar jag hemsidor för allt från småföretag till storföretag. Ibland kan det räcka med att strukturera om för att få fart.

3. Trevligt samtal

Låt oss börja med ett samtal om vad som skulle kunna vara möjligt att åstadkomma. Flexibla lösningar baserade på dina behov och din budget.

4. Kontakta Trevlig

Wow, du har läst ända till denna ruta! Välkommen att höra av dig så pratar vi vidare.
KONTAKTA MIG
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram