16 september, 2010

Inte bara en ny site

Tarras & Partner ABSedan en tid tillbaka har jag arbetat med att designa tarras.se. Men det är mer än bara en site i mängden. Det är ett samarbete om iden att skapa något mer än bara en webbyrå.

Tarras & Partner är en marknadskommunikationsbyrå (förfärligt långt ord), med en ambition att erbjuda företag tjänster som i vanliga fall skulle föra lett kontakt med en massa olika företag bostället kan de kontakta Tarras & Partner och få hjälp med analys av sina marknadskommunikationsbehov (haha, ännu längre ord).

Tillsammans med Claes Tarras Ericsson och Peter Zethraeus hoppas vi skapa något större än vad vi var för oss skulle kunna åstadkomma.

Dessutom måste jag säga att ugglan på förstasida (sist i bildspelet) är grymt bra. För övrigt så blir WordPress bara bättre och bättre. I nuläget skulle jag inte föreslå att ett litet företag satsade på Joomla om de inte hade särskilda behov. WordPress, tillsammansmed ett elegant och robust template, är en lösning som för de flesta mindre hemsidor är svårslagen.

1. Om Otrevlig

Det är otrevligt att missa kunder på grund av en hemsida som inte förmår att lyfta fram dina produkter och tjänster. Har obönhörligen effekt på sista raden.

2. Om Trevlig

Sedan 2010 skapar och uppdaterar jag hemsidor för allt från småföretag till storföretag. Ibland kan det räcka med att strukturera om för att få fart.

3. Trevligt samtal

Låt oss börja med ett samtal om vad som skulle kunna vara möjligt att åstadkomma. Flexibla lösningar baserade på dina behov och din budget.

4. Kontakta Trevlig

Wow, du har läst ända till denna ruta! Välkommen att höra av dig så pratar vi vidare.
KONTAKTA MIG
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram