Tarras & Partner ABSedan en tid tillbaka har jag arbetat med att designa tarras.se. Men det är mer än bara en site i mängden. Det är ett samarbete om iden att skapa något mer än bara en webbyrå.

Tarras & Partner är en marknadskommunikationsbyrå (förfärligt långt ord), med en ambition att erbjuda företag tjänster som i vanliga fall skulle föra lett kontakt med en massa olika företag bostället kan de kontakta Tarras & Partner och få hjälp med analys av sina marknadskommunikationsbehov (haha, ännu längre ord).

Tillsammans med Claes Tarras Ericsson och Peter Zethraeus hoppas vi skapa något större än vad vi var för oss skulle kunna åstadkomma.

Dessutom måste jag säga att ugglan på förstasida (sist i bildspelet) är grymt bra. För övrigt så blir WordPress bara bättre och bättre. I nuläget skulle jag inte föreslå att ett litet företag satsade på Joomla om de inte hade särskilda behov. WordPress, tillsammansmed ett elegant och robust template, är en lösning som för de flesta mindre hemsidor är svårslagen.