13 januari, 2012

Gratis visitkortsmall - Google

Egentligen är jag ju ganska trött på att se Googles sökresultat, men detta var ändå en lite kul idé som jag inte kunde motstå att testa. Jag har gjort ett visitkort som skall ge känslan av en googlesökning på "trevlig". Mitt företag kommer upp som första resultat, i verkligheten kommer det upp som nummer två. Men det är ju ganska uppenbart varför jag inte valde länken till Wikipedia på mitt visitkort 🙂

I vilken utsträckning jag kommer att använda visitkortet är ännu osäkert. Jag beställde 250 st hos Vistaprint.

Google visitkort

1. Om Otrevlig

Det är otrevligt att missa kunder på grund av en hemsida som inte förmår att lyfta fram dina produkter och tjänster. Har obönhörligen effekt på sista raden.

2. Om Trevlig

Sedan 2010 skapar och uppdaterar jag hemsidor för allt från småföretag till storföretag. Ibland kan det räcka med att strukturera om för att få fart.

3. Trevligt samtal

Låt oss börja med ett samtal om vad som skulle kunna vara möjligt att åstadkomma. Flexibla lösningar baserade på dina behov och din budget.

4. Kontakta Trevlig

Wow, du har läst ända till denna ruta! Välkommen att höra av dig så pratar vi vidare.
KONTAKTA MIG
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram