1 juni, 2018

Gradient färger är tillbaka 2018

Det är något underligt med gradients. Så länge jag har hållit på med webbutveckling så har det varit antingen modernt eller omodernt med gradients (alltså en färg som går över i en annan). Det förefaller som att det är antingen eller - inte neutralt.

2018 är det en av de heta trenderna inom webbdesign. För ett år sedan så var det på väg bort från att från ca 2012 varit något som flera storföretag som BBC och Ericsson haft integrerat i sina grafiska formspråk.

 

Även inom produktdesign verkar 2018 kunna innehålla en del gradienter, som den nya telefonen P20 från Huawei. Läs gärna denna artikel som berättar mer om webdesigntrender 2018. Ett annat alternativ är förstås att skapa de nya trenderna själv 🙂

 

1. Om Otrevlig

Det är otrevligt att missa kunder på grund av en hemsida som inte förmår att lyfta fram dina produkter och tjänster. Har obönhörligen effekt på sista raden.

2. Om Trevlig

Sedan 2010 skapar och uppdaterar jag hemsidor för allt från småföretag till storföretag. Ibland kan det räcka med att strukturera om för att få fart.

3. Trevligt samtal

Låt oss börja med ett samtal om vad som skulle kunna vara möjligt att åstadkomma. Flexibla lösningar baserade på dina behov och din budget.

4. Kontakta Trevlig

Wow, du har läst ända till denna ruta! Välkommen att höra av dig så pratar vi vidare.
KONTAKTA MIG
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram