1 maj, 2010

Deklarationsdags

IOrdningHuff! Det är verkligen inte roligt med redovisning och deklaration, men detta är dagen då det krävs arbete på den fronten. För att visa min solidaritet med de röda som är ute och patrullerar på gatorna så har jag en röd t-shirt med trycket: "Movimiento Cristiano Liberación - CUBA".

Men till min hjälp har jag i.a.f. ett bra bokföringsprogram: iOrdning. Det är fyllt med smarta funktioner för småföretagare. T.ex. läggs varje kund- och leverantörsfaktura i bokföringskö och hoppar in på rätt ställe när man kommer ikapp med den vanliga bokföringen. Kan verkligen rekommendera programmet.

Men restskatt är inte så kul, det lär bli ca 10 000 kr, tur att madrassen är välfylld 🙂

1. Om Otrevlig

Det är otrevligt att missa kunder på grund av en hemsida som inte förmår att lyfta fram dina produkter och tjänster. Har obönhörligen effekt på sista raden.

2. Om Trevlig

Sedan 2010 skapar och uppdaterar jag hemsidor för allt från småföretag till storföretag. Ibland kan det räcka med att strukturera om för att få fart.

3. Trevligt samtal

Låt oss börja med ett samtal om vad som skulle kunna vara möjligt att åstadkomma. Flexibla lösningar baserade på dina behov och din budget.

4. Kontakta Trevlig

Wow, du har läst ända till denna ruta! Välkommen att höra av dig så pratar vi vidare.
KONTAKTA MIG
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram