25 november, 2010

Bevara yttrandefriheten

”Dags att ta strid för den svenska yttrandefriheten” - Dagens Nyheter
När politiker i första hand ser som sin uppgift att anpassa Sverige till EU, istället för att på riktigt vara folkets tjänare, så har de blivit folkets herrar istället.

Utredningsförslaget som syftar till att göra om två av våra grundlagar är initierad för att tillfredställa EU. Tydligen tycker tjänstemännen och politiker i regeringskansliet att det är  jobbigt att behöva försvara våra grundlagar i EU.

Om det nu är så jobbigt att försvara våra grundlagar så är det kanske läge att söka jobb direkt i Bryssel istället för att ändra lagarna.

Det är svårt att tro att regeringen som gett oss IPRED-lagen och som kämpar för datalagringsdirektivet skulle ge oss ett bättre grundlagsskydd för yttrande- och tryckfrihet.

Kanske det är så att Reinfeldt suktar efter samma röda knapp som Obama vill ha för att kunna stänga av internet.

1. Om Otrevlig

Det är otrevligt att missa kunder på grund av en hemsida som inte förmår att lyfta fram dina produkter och tjänster. Har obönhörligen effekt på sista raden.

2. Om Trevlig

Sedan 2010 skapar och uppdaterar jag hemsidor för allt från småföretag till storföretag. Ibland kan det räcka med att strukturera om för att få fart.

3. Trevligt samtal

Låt oss börja med ett samtal om vad som skulle kunna vara möjligt att åstadkomma. Flexibla lösningar baserade på dina behov och din budget.

4. Kontakta Trevlig

Wow, du har läst ända till denna ruta! Välkommen att höra av dig så pratar vi vidare.
KONTAKTA MIG
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram